Speeltuin Noordse Park

overzicht-foto-speeltuin-noordse-park-voorjaar-2016_2
Speeltuin Noordsepark is een mooie groene speeltuin tussen de Vecht en het Noordse Park, op de grens van Pijlsweerd en Ondiep. Zowel buiten als binnen valt er van alles te doen en te beleven.

Je kunt er lekker schommelen, op de skelter rond crossen, van de kabelbaan, een potje voetballen en tennissen. Of wil je liever met de pomp riviertjes maken in de zandbak? Met warm zomerweer gaat het zwembad aan. Binnen kun je ook lekker spelletjes doen, bouwen, knutselen. En vergeet onze ruilbieb niet – we hebben een bonte verzameling boeken voor jong en oud!

Wist je trouwens dat we ook konijnen en kippen hebben? Je kunt mee de ren in om ze te voeren of te aaien. In de keuken kun je verse kippeneitjes kopen. En als je even tot rust wilt komen: kom lekker tuinieren in de buurtmoestuin of in de kindertuintjes.

Elke woensdag hebben we een leuke activiteit: de ene week is de knutselclub met oma Trudy en Ineke en de andere week de kookclub met Rachida. Eens in de maand is de bingo met Jessica. Op Facebook en in onze agenda zie je wat er gebeurt in speeltuin Noordse Park!

De speeltuin is elke dag open.