Team

In speeltuin Noordse Park kun je ons wekelijks aantreffen!

 

Layla Mokhtar
“Ik ken de speeltuin heel goed. Ik kwam hier altijd spelen.” En nu kan Layla voor haar opleiding Assistent dienstverlening en zorg stage lopen in de speeltuin. Zij is er elke dinsdag- en woensdagmiddag en in het weekend.

Oma Trudy en Ineke
Trudy: “Ik kom hier al 27 jaar. Eerst met m’n kinderen, nu met m’n kleinkinderen en straks hoop ik hier met mijn achterkleinkinderen te komen. Dit is mijn speeltuin!”
Ineke is de rechterhand van Trudy. Elke woensdagmiddag zijn zij in de speeltuin. Samen begeleiden ze het knutselen.

Jessica Mokhtar
Eenmaal per maand is het bingo op de woensdagmiddag! Jessica verzorgt samen met Layla en een aantal ouders de keuken van de speeltuin.

Tuinman Kees
“Je moet altijd uitgaan van wat iets al is.” Kees van der Laan is ecologisch hovenier en heeft ruime ervaring in het tuinieren met groepen. Hij gaat het speeltuingroen verzorgen samen met de buurt.

Buurtmoestuinteam
Elke woensdag komen de tuiniers werken in onze biologische buurtmoestuin. Je vindt er allerlei fruit, groenten, kruiden en eetbare bloemen. Dit jaar beginnen we ook de friettuin. De oogst wordt gedeeld. Als je wilt meedoen, ben je van harte welkom. Op woensdagmiddag kunnen kinderen straks ook meehelpen in de tuin.
Anita Ferée, Alwin Goedhart, Didi Steen, Linda van Roon, Paul Dijkstra, Loet Huisman. Contact: buurtmoestuin@noordsepark.nl.

Zenna en Sayf
Is haar angst voor kippen al kwijt en komt iedere week de hokken van de konijnen en de kippen schoonmaken. Sayf vindt het ook superleuk. “Ik vind het handig dat ik zelf m’n tijd kan indelen en vind het prettig om m’n gangetje te gaan bij de dieren.”

Saskia Ottenhoff
Samen met Marijke de speeltuinmakers van Speeltuin Noordse Park. “Kinderen zijn onze toekomst. Het is leuk om kinderen die ik op de scholen tegenkom ook weer in de speeltuin tegen te komen. Op die manier leren we elkaar op verschillende manieren kennen en dat is best bijzonder.”
Is 1 middag in de speeltuin. En voor afspraken, evenementen en klusdagen.
Taken: coördinatie programmering, stagebegeleiding, opbouw buurtorganisatie, ontwikkeling speeltuin, communicatie.

Marijke Orthel
Samen met Saskia de speeltuinmakers van Speeltuin Noordse Park. “De speeltuin heeft m’n hart gestolen. Het is zooo leuk om vlak bij huis een fijne speelplek te maken met de buurt.”
Is 1 middag in de speeltuin. En voor afspraken, evenementen en klusdagen.
Taken: coördinatie speeltuingroen, opbouw buurtorganisatie, ontwikkeling speeltuin, communicatie.

Bestuur stichting Speelruimte Noordse Park
De bestuursleden van stichting Speelruimte Noordse Park zijn allen op verschillende manieren betrokken bij de speeltuin, het park dan wel de buurt. Jessica van Lokven (voorzitter), Nezaket Aydin (secretaris), Klaas Kromhout (penningmeester), Hans Klarenbeek (bestuurslid), Hans Bosman (bestuurslid).