Meedoen

In speeltuin Noordse Park is altijd wat te doen. Wij hebben een aantal klussen waarvoor we mensen zoeken. Je kunt ook zelf ideeën voorstellen. Kom gerust langs en maak kennis.

Spelbegeleiding
We zoeken mensen die het leuk vinden om spelbegeleiding te bieden. Even een potje voetballen of badmintonnen. De kinderen helpen met fietsjes en andere spelmaterialen pakken en opruimen. Een oogje in het zeil houden. We willen een groep opbouwen van mensen die ’s middags in de speeltuin kunnen zijn.
Leeftijd: 14 t/m 65+
Tijd: 14:15-17:00 uur
Opgeven/info: speeltuinnoordsepark@gmail.com, Saskia 06-37276609

Tuinieren
Groen hebben we in overvloed in onze speeltuin. Sinds dit jaar (2017) zijn alle tuinierliefhebbers hier welkom om mee te doen met onderhoud en invulling van het groen. Wij nemen namelijk het groenbeheer over van de gemeente, zodat we als buurt zelf invulling kunnen geven aan het speeltuingroen. Voor het tuinieren kunnen we een werkvorm kiezen die precies aansluit bij je eigen agenda en wensen. Kees van der Laan, ofwel tuinman Kees, werkt als ecologisch hovenier in de speeltuin en biedt begeleiding bij het tuinwerk. Marijke Orthel coördineert gezamenlijke tuinieractiviteiten voor het algemene speeltuingroen. Opgeven/info: speeltuinnoordsepark@gmail.com, Marijke 06-39435539.

Activiteiten
Wil je een leuke activiteit met de kinderen doen – gewoon door de week of in de vakantie? Proefjes doen, bouwen, vloggen, basketballen, het kan allemaal. Kom gezellig langs en maak kennis.