Welkom in Speeltuin Noordse Park

In de binnen- en buitenruimte van Speeltuin Noordse Park kunnen kinderen van 0-12 jaar komen spelen. Ook mensen die ouder zijn dan 12 jaar zijn welkom. In samenwerking met bezoekers zijn er verschillende activiteiten en een programmering voor jong en oud. Kom langs en doe mee!

Heb je een leuk idee? Kom er mee! dan bekijken we samen de agenda.

Speeltuin Noordse Park wordt sinds 1 juli 2017 zelfstandig beheerd door de buurtorganisatie Stichting Speelruimte Noordse Park. Samen met vrijwilligers, stagiaires, buurtbewoners en bezoekers maken we samen de speeltuin. In de speeltuin zijn twee speeltuinmakers actief, Marijke Orthel en Saskia Ottenhoff. Heb je vragen of wil je meer weten over wat je allemaal kunt doen in de speeltuin, spreek iemand van het team aan!

Speelruimte Noordse Park is een erkend leerbedrijf. We bieden stage mogelijkheden voor het MBO, HBO en maatschappelijke stages.

Er is veel te doen in de speeltuin en daarom kunnen we extra hulp vaak goed gebruiken. Ben je geïnteresseerd in vrijwilligerswerk of vindt je het leuk om af en toe mee te helpen met klussen, onderhoud, het verzorgen van de dieren of in de keuken, we horen het graag!

Via de Vrijwilligerscentrale Utrecht plaatsen wij regelmatig vacatures.

Vacature keuken – aansturing en hulp